Intercity-nostalgi i Winter Wonderland

posted in: Uncategorized | 0

Vejrguderne havde været så venlig at sørge for en masse rimfrost på træerne, badet i smuk vintersol. Derfor besluttede jeg mig for at fotografere 103’eren foran IC 2417 en gang til. Den 12. december havde jeg placeret mig på en forhøjning tæt ved sporet, men den placering var jeg egentlig ikke helt tilfreds med. I dag indtog jeg derfor en position på en bro over banen, iøvrigt sammen med hele 3 andre fotografer!

Inden 103’eren kom forbi, var der tid til et billede af Schleswig-Holstein-Express’en.

112 146 på vej til Hamborg.

Solen truede flere gange med at gemme sig bag nogle tynde skyer, men heldigvis skinnede den stadig, da det eftertragtede tog kom kørende.

103 184 med IC 2417 på vej mod Köln.

Yo! sådan skal det se ud! Billedet blev i øvrigt valgt til ‘ukens bilde / picture of the week’ på jernbane.net.