På udkig efter rapsmarker

posted in: Uncategorized | 0

Landmændene langs Sønderborgbanen dyrker åbenbart ikke raps på den samme mark to år i træk, så det fotosted jeg havde udset mig, var – i modsætning til i fjor – “kedelig-grønt” i stedet for gult. Eneste sted hvor jeg sådan lige kunne finde lidt raps i nærheden af banen var ved Avnbøl, hvor MF nr. 10 suser forbi med IC 59920 mod Vojens.IC til Vojens, ja De læst rigtigt 🙂 På grund af Himmelfartsferiens sporspærring mellen Vojens og Vamdrup kører der Intercity mellem Sønderborg og Vojens!  

Dette billede er dog fra 1. maj, hvor jeg helt tilfældigt fik skudt IR 44 ved Bjerndrup. IR er det sædvanlige materiel på strækningen.

 
Trafikken på Sønderborgbanen blev i Himmelfartsdagene afviklet med et IC3-sæt, samt en MR. MR på Sønderborgbanen er ellers et sjældent syn, men her fik jeg fanget et eksemplar ved Kliplev.