Skiløberen igen i tågedis, men nu på film

posted in: Uncategorized | 0

Sidste fredag var der tæt tåge, da jeg var på Rødekro station for at fotografere materieltoget til ‘Skiløberen’, som jo egentlig hedder “Skiekspressen”. I dag gjorde jeg så et nyt forsøg – men vejrguderne mente åbenbart ikke at jeg skulle have fornøjelsen af et fornuftigt foto af toget, i hvert fald ikke idag. Igen var tågen tæt.

Ikke desto mindre fik jeg afprøvet noget nyt: Et videoklip af det gennemkørende tog, optaget med mit lille Canon Ixus 70. Utroligt hvad sådan et lille “langarm-kamera” kan. Til gengæld så havde mit store SLR problemer med autofokus’en i dette “gråt-i-gråt”, så her er noget jeg lige skal have eksperimeteret lidt mere med. Det går jo ikke an at man misser et skud bare fordi kameraet ikke har tid…

EA 3007 med M 13354 kører gennem Rødekro